Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

CarVasZ congres

Ede, De Reehorst
443 Verpleegkundigen

Details evenement

15 november 2013
09:00 uur
Ede, De Reehorst
NVHVV
073 700 35 00
Zie website

Het thema van dit jaar is ‘Cardiovasculaire zorg(en). Uitdagingen voor verpleegkundig Nederland.’ Een belangrijk thema, met name omdat meer en meer een beroep gedaan wordt op de inzet van verpleegkundigen. En uit oogpunt van de vergrijzing en mogelijke capaciteitsproblemen in de gezondheidszorg die dat met zich meebrengt, ligt het in de lijn der verwachting dat de vraag naar de inzet van verpleegkundigen in de nabije toekomst sterk zal toenemen. 

De huidige editie van CarVasZ is speciaal te noemen want hét congres van de cardiovasculaire zorg is jarig en viert haar 10-jarig bestaan! Voor de NVHVV een belangrijk moment waar wij dan ook met gepaste trots bij stil staan

.Wij zijn vereerd met de komst van onze ‘buitenlandse’ gast, Prof. dr. Tiny Jaarsma van de Linköping University uit Zweden. In de plenaire sessie zal zij uitgebreid ingaan op het onderwerp ‘de autonomie van de verpleegkundige’ en de betekenis daarvan in de dagelijkse praktijk. En om het 10-jarig bestaan samen met u te vieren wordt de plenaire sessie afgesloten door een mini cabaretvoorstelling. Dit mag u niet missen! 

!Net als voorgaande jaren heeft de werkgroep ‘congressen’ van de NVHVV in samenwerking met de overige werkgroepen ook dit jaar met veel enthousiasme en inzet een gevarieerd programma samengesteld, met aandacht voor uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast biedt CarVasZ dé mogelijkheid om te netwerken met collega’s uit het land. Kortom: volop ‘uitdagingen voor verpleegkundig Nederland’.