Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Minisymposium 'Sterven op je eigen manier'

Zorgcentrum Groenelaan, De Helpende Hand 9, Amstelveen
207 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts, Verzorgenden

Details evenement

21 november 2013
13:30 uur
Zorgcentrum Groenelaan, De Helpende Hand 9, Amstelveen
Zorgcentrum Groenelaan
(020) 426 66 00

De dood is voor bijna iedereen een confronterend en emotioneel onderwerp om over te praten. Ook voor verzorgenden en verpleegkundigen. Want waar moet je het over hebben? Hoe praat je erover? En waarom zou je praten over doodgaan?

Op donderdag 21 november 2013 organiseert Zorgcentrum Groenelaan het minisymposium 'Sterven op je eigen manier'. Trainer Ineke Koedam van stichting STEM verzorgt een interactieve training. Zorgprofessionals, cliënten, mantelzorgers en familieleden leren hoe ze het gesprek aan kunnen gaan en krijgen inzicht in hoe zij en de mensen om hun heen met de dood omgaan.