Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Studiedag "Haal meer uit je team met de bewonerbespreking!"

Oudlaen 5, Utrecht
320 Verpleegkundigen, Verzorgenden

Details evenement

22 november 2013
10:00 uur
Oudlaen 5, Utrecht
Zorgfilosofie
info@zorgfilosofie.nl
0641723180
€ 295

Studiedag
In een groep van maximaal 20 deelnemers inspiratie opdoen voor de bewonerbespreking. Voor leidinggevenden, EVV en andere inhoudelijk betrokkenen.
Peter Hoveling heeft zijn jarenlange ervaring in bewonerbesprekingen gebundeld tot een praktische en concrete teamgesprek. Hij maakt daarbij ook de koppeling met het zorgleefplan, het het MDO en de rol en functie van de EVV, de GVP en de leidinggevende.
Een studiedag over team en leerprocessen, de organisatie rondom de bewonerbespreking, gespreksleiding, koppeling met het zorgleefplan en het MDO. Afgewisseld met praktische oefeningen!

Betrokkenheid
De gezamenlijke reflectie van medewerkers over de betrokken omgang met de bewoner geeft energie. Het zijn juist de betrokken momenten waarin zowel de bewoner als de medewerker zin en betekenis ervaren. De bespreking ervan leidt vaak tot een magisch moment, waarin medewerkers zich met de bewoner en met elkaar verbonden voelen.

De magie van de bewonerbespreking
Inbegrepen bij de studiedag: Peter Hoveling en Cora van der Kooij schreven een handzame handleiding voor de bewonerbespreking, Ook te verkrijgen via de uitgeverij Zorgtalentproducties.