Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Symposium 'Acute Zorg'

LUMC, Leiden
634 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts

Details evenement

22 november 2013
09:45 uur
LUMC, Leiden
LUMC
m.m.meijer@lumc.nl
E125,- (bij aanmelding vóór 1 september E 115,-)
Op 22 november 2013 is het landelijk symposium 'Acute Zorg'. De afdelingen Spoedeisende Hulp en Intensive Care van het LUMC hebben gezamenlijk voor dit symposium een gevarieerd programma samengesteld. Het symposium is bedoeld voor SEH-verpleegkundigen, IC-verpleegkundigen, ambulanceverpleegkundigen en overige geïnteresseerden. Patiënten die opgenomen worden op de Intensive Care komen daar vaak terecht via de Spoedeisende Hulp. Met deskundigen volgen we de patiënt vanaf binnenkomst. Een ramp, ethische dilemma’s en leven na transplantatie zijn maar enkele van de vele onderwerpen welke die dag zullen passeren. Bovendien komen twee ex-patiënten hun indrukwekkende verhaal vertellen.