Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Symposium Oncologie: het licht op groen, op weg met de oncologische patient

LUMC, Leiden
337 Verpleegkundigen

Details evenement

11 september 2013
09:00 uur
LUMC, Leiden
Educatie Zorgsector
evdkwast@lumc.nl
071-5268354
130,-

Het licht op groen,op weg met de oncologische patiënt. Het LUMC nodigt u van harte uit voor het oncologiesymposium voor verpleging en verzorging. Het symposium wordt georganiseerd door de afdeling Educatie Zorgsector en de Verpleegkundige Oncologie Commissie LUMC. Bij het samenstellen van het programma is de route die de patiënt vanaf diagnostiek zal doorlopen uitgangspunt geweest. Naast een plenair programma is er aan het einde van de ochtend keuze uit 1 workshop. Op het Boerhaave Plein is een informatiemarkt. De accreditatie voor verpleegkundigen is aangevraagd.