Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Masterclass Kanker en werk

Utrecht
201 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts, Verzorgenden

Details evenement

13 december 2013
Utrecht
Vestalia
info@vestalia.nl
06-10916919
€ 249,50 (BTW 0%), inclusief materiaal en verzorging (koffie, thee en lunch).

Ieder jaar krijgen omstreeks 40.000 mensen, die op dat moment actief deelnemen aan het arbeidsproces, de diagnose kanker. Zij staan voor allerlei praktische vragen waar het werk betreft en helaas is een soepele terugkeer naar werk lang niet altijd vanzelfsprekend.

Ook u als oncologie professional komt hiermee in aanraking. Re-integratie is zelfs een van de pijlers in de nieuwe richtlijn Oncologie Revalidatie. Om patienten goed voor te bereiden op de terugkeer naar werk, is het van belang hier tijdens de behandeling al aandacht aan te besteden. Re-turn en Vestalia ontwikkelden de masterclass Kanker en Werk die u in staat stelt vragen van uw patiënt over kanker en werk te beantwoorden. 

Deze dag wordt verzorgd door Ragna van Hummel, directeur van Re-turn I Werkkracht bij kanker (www.re-turn.nl) en Esther van Weele (Vestalia, www.vestalia.nl).

Accreditatie: 8 punten in Verpleegkundig Specialisten Register. 8 punten in V&VN kwaliteitsregister (verpleegkundigen & verzorgenden. Accreditatie bij KNGF wordt aangevraagd.