Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Expert Meeting 'Nursing Science in The Netherlands: the present position'

Amsterdam, AMC
265 Verpleegkundig experts

Details evenement

29 mei 2013
Amsterdam, AMC
AMC
er zijn geen kosten aan deelname verbonden

Op woensdag 29 mei wordt in het AMC een Expert Meeting gehouden met als titel 'Nursing Science in The Netherlands: the present position'. Professor Ingalill Rahm Hallberg, dit jaar de spreker van de Anna Reynvaan Lezing, zal daar haar visie met de deelnemers delen. De presentaties worden om die reden in het Engels gehouden. Sprekers zijn onder anderen Prof. Theo van Achterberg (Radboud Universiteit Nijmegen), Prof. J.P.H. Jan Hamers (Maastricht University), Jita Hoogerduijn (Faculty of Healthcare, University of Applied Sciences Utrecht), Prof. dr. Petrie F. Roodbol (UMCG) en Dr. Bianca Buurman (AMC).

De Expert Meeting wordt gehouden in de ‘Anna Reynvaan Week’ die het AMC in samenwerking met het blad Bijzijn XL en de Hogeschool van Amsterdam organiseert.

Professor Ingalill Rahm Hallberg begon als psychiatrisch verpleegkundige en promoveerde op onderzoek naar de zorg voor dementerenden. Haar onderzoek naar de zorg voor ouderen heeft geleid tot verschillende interventies, die opgenomen zijn in de praktijk van de Zweedse ouderenzorg. Ze is een bekend pleitbezorger van verpleegkundig onderzoek. Donderdag 30 mei verzorgt zij de vijftiende Anna Reynvaanlezing ‘Praktische wetenschap, wetenschap in praktijk’. Meer informatie over de vijftiende Anna Reynvaanlezing is te vinden op www.amc.nl/arl

Inschrijven voor de Expert Meeting is mogelijk via de knop ‘Inschrijven Expert Meeting’ op www.eventsinteractive.com/amc/getdemo.ei?id=690&s=_3JW10DYV9
Volg daarna de instructies op de website. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.