Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Masterclass ‘Functiegericht voorschrijven’

Kasteel Vanenburg , Putten
440 Verpleegkundigen

Details evenement

24 mei 2013
13:00 uur
Kasteel Vanenburg , Putten
Nederlandse Organisatie voor Wondprofessionals
info@novw.org
033-2453208
€ 55,00 - NOVW leden € 45,00 - NTVW abonnees € 50,00. Prijzen exclusief BTW.

Tijdens deze Masterclass willen wij graag alle relevante partijen in wondzorg bij elkaar brengen.Daarnaast krijgt een ieder die handelingen verricht in wondzorg te maken met het  ‘functiegericht voorschrijven’. Ook voor hen is deze masterclass dus van groot belang.Er zijn nu al veel vragen over ‘functiegericht voorschrijven en er zullen ongetwijfeld nog veel meer vragen komen over deze toekomstige regelarme wetgeving en de invulling daarvan.

Transparant
Een goede omschrijving van ‘functiegericht voorschrijven’ vraagt heel veel van wondzorgaanbieders, bedrijfsleven, wondzorgprofessionals en organisaties. Vanuit onze eigen expertise  met hulp van zorgprotocollen/modules/standaarden/richtlijnen moeten we het functiegericht voorschrijven transparant maken. Zo kunnen we komen tot een uniforme uitvoering die ons helpt een keuze te maken voor het hulpmiddel dat gegeven de situatie het beste is voor de patiënt. Een niet geringe opdracht! Kom daarom naar de Masterclass ‘Functiegericht voorschrijven’.

* Aanwezige partijen bij CVZ: NPCF, FHI, Nefemed, NOVW, V&VN Wondconsulenten, NVDV, NVvH, ZN, Wondplatform Nederland, WCS, VWS, CVZ.