Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Meet VSO - werken in een ontwikkelingsland

Omgeving Utrecht
366 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts

Details evenement

18 mei 2013
12:30 uur
Omgeving Utrecht
VSO Nederland
info@vso.nl
030-2320600
gratis

VSO is een internationale ontwikkelingsorganisatie die door duurzame kennisuitwisseling werkt aan een rechtvaardiger wereld zonder armoede. Op aanvraag van lokale organisaties in  ontwikkelingslanden zenden wij deskundigen uit die hun kennis en ervaring daar delen. Lokale organisaties kunnen daardoor hun werk effectiever doen. VSO heeft zo'n 900 vacatures per jaar in Afrika en Azië.

Interesse om je kennis te delen en mee te werken aan een wereld zonder armoede? En wil je tijdelijk leven in Afrika of Azië? VSO organiseert een aantal keer per jaar informatiemiddagen. Tijdens deze bijeenkomst kun je presentaties bijwonen over werken in een ontwikkelingsland, de mogelijkheden binnen je vakgebied en de sollicitatieprocedure van VSO. Daarnaast zullen uitgezonden deskundigen over hun persoonlijke ervaringen en uitdagingen vertellen en is er gelegenheid voor specifieke vragen, bijvoorbeeld over praktische en financiële zaken.

Wil je weten wat VSO jou te bieden heeft? Kom dan naar de Meet VSO op zaterdag 18 mei 2013 in omgeving Utrecht. Meer informatie over het werk van VSO vind je op www.vso.nl. Hier kun je je ook aanmelden voor de informatiebijeenkomst. Na opgave ontvang je een bevestiging van inschrijving en routebeschrijving.