Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Organisatieprocessen in het ziekenhuis

t/m 15-06-2013 - Orbis Medisch Centrum, Sittard
270 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts

Details evenement

14 - 15 juni 2013
14:00 uur
Orbis Medisch Centrum, Sittard
ICS en Orbis Medisch Centrum
h.vanderpadt@asz.nl
078 - 654 10 93
€ 55,-
Moderne geneeskunde is niet meer alleen een patiënt proberen beter te maken. Van allerlei kanten zijn er vele andere aspecten. Innovatie, ICT, de manier waarop we een gebouw inrichten, eisen van IGZ, verzekeraars en overheid. Van deze veelheid aan factoren willen wij tijdens een kort symposium enkele facetten nader belichten. Echt nieuws en op de individuele patiënt gericht, niet in een oncologische monoclonale therapie, maar bij de knieprothese. Logistiek in een gebouw: zie en ervaar het zelf, hoor vanuit architectonisch wetenschappelijk perspectief voor- en nadelen. Wat vragen risicoverzekeraars en hoe nuttig is dat? En dan moderne zorg:regio-maatschappen, concentratie van zorg. Hebben buitenstaanders iets extra te bieden in deze veranderende wereld? Een kort congres, een rondleiding, food for tought in Limburg! En bij een diner in een Bourgondische omgeving alles laten bezinken en nabespreken.