Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Het Medicatiecongres 2013

ReeHorst, Ede
380 Verpleegkundigen

Details evenement

19 september 2013
09:30 uur
ReeHorst, Ede
Congressen MetZorg
030-7512487
170,00
Als verpleegkundige speel je dagelijks een belangrijke rol bij het bereiden, uitzetten en toedienen van geneesmiddelen. Daarom is het van groot belang alles rondom medicatie goed bij te houden. Dit congres bied je zowel inzicht in actuele ontwikkelingen als praktische tips en adviezen. Tijdens het Medicatiecongres 2013 leer je onder meer: - of er iets te doen is aan de groeiende resistentie tegen antibiotica; - hoe nanotechnologie de effectiviteit van medicatie en de toediening ervan zal verbeteren; - hoe de richtlijn overdracht van medicatiegegevens bijdraagt aan de veiligheid; - hoe je potentiele medicatieproblemen ‘achter de voordeur’ vroegtijdig signaleert; - de mogelijkheden en toepassingen van medicamenteuze pijnbehandeling; - hoe je bijwerkingen van medicijnen herkent; - hoe je problemen inzake polyfarmacie bij ouderen kunt opsporen en aanpakken; - hoe je kunt bijdragen aan een effectieve en veilige toepassing van geneesmiddelen bij kinderen.