Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Kleinschalig zorgen voor ouderen

De Reehorst, Ede
435 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts, Verzorgenden

Details evenement

26 september 2013
09:00 uur
De Reehorst, Ede
Reed Business Events

Voor bewoners is de kleinschalige woonvorm hun thuis. Iedereen wil zich thuis op zijn/haar gemak voelen. Aansluiten bij de behoeften en wensen van bewoners zodat iedere bewoner echt gelukkig kan zijn, dat is waar het om gaat. De beleving van bewoners centraal stellen en samen met de familie, mantelzorgers, vrijwilligers en collega's dat doen waar mensen warm van worden, het kan echt. Ook voor mensen met dementie of een verstandelijke beperking. Lastig soms, vanwege bezuinigingen en werkdruk.

Waarom u dit congres niet mag missen:

  • Laat u inspireren door de compleet nieuwe visie op ouderenzorg van Hans Marcel Becker.
  • Plaats net als bij de Herbergier het levensritme en persoonlijke interessesvan de bewoner voorop, Annemieke Bambach vertelt u meer over de autonomie van de bewoners, respectvolle zorg en inclusie.
  • Maak kennis met een nieuwe methodiek die werkt als een navigatiesysteem wat perfect afgesteld is op de wensen van de oudere. Levien Timmersvertelt u meer over ervaringsordening bij de ouderenzorg.
  • Ga direct aan de slag met de best mogelijke mensgerichte zorg vanPlanetree.
  • Beweeg mee met de beleving en mee met de veranderingen, Lia Hoogendoorn kruipt in de huid van en laat u in de spiegel kijken.

Er zijn verschillende sessies voor managers en verzorgende. Kom dus samen naar dit congres.