Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

“MILLENNIUMDOELEN”, EEN StAP IN DE GOEDE RICHTING?

Hogeschool Utrecht, Faculteit Gezondheidszorg, Utrecht
186 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts

Details evenement

11 oktober 2014
13:30 uur
Hogeschool Utrecht, Faculteit Gezondheidszorg, Utrecht
Stichting Anna Poot
gratis

Deze middag gaat over de millenniumdoelen 4 en 5 (betrekking hebbend op moeder- en kindsterfte) in Afrika. In hoeverre zijn deze doelen bereikt? Hoe gaan we na 2015 verder met de Millenniumdoelen? Spelen de verpleegkundige en verloskundige opleidingen een rol bij het behalen van de doelen? De middag zal worden afgesloten met een discussie over de haalbaarheid en toekomst van de MDG's.

Het programma bestaat uit o.a. een voordracht van Remco van der Veen van Cordaid/Memisa, ervaringen van studenten van de Hogeschool Utrecht die stage gelopen hebben in Malawi, de ervaringen van Anita de Jong oud student van de CH/IPH en een bijdrage van de KNOV.

Samen met Anna Poot kijken we terug op 25 jaar StAP en het recente bezoek aan diverse opleidingen in Afrika, waar studenten ondersteund worden.

Komt U ook?

Deelname is gratis.