Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Basistraining interne audits

t/m 09-10-2014 - Oudlaan 4, Utrecht
129 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts, Verzorgenden

Details evenement

02 - 09 oktober 2014
09:30 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
026-3830565
725

Een interne auditor levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteitsverbetering binnen uw organisatie. Is het uitvoeren van interne audits voor u een nieuwe uitdaging en wilt u weten hoe u een audit met succes en plezier uitvoert? Dan is deze tweedaagse training geschikt voor u!

De training is praktisch en interactief van aard. Vanuit de theorie gaat u aan de slag met uw eigen procedures en formats. Daarnaast kunt u eigen praktijksituaties inbrengen en hierover sparren met vakgenoten.

Aan bod komt:
- Doel van het kwaliteitssysteem.
- Doel en resultaat van interne audits.
- Rol van de interne auditor.
- Voorbereiden, uitvoeren en rapporteren van een procesgerichte audit.
- Oefenen met procesgericht auditen.

Na afloop van de training
Na deze tweedaagse training bent u in staat om succesvol een procesgerichte audit voor te bereiden, uit te voeren en te rapporteren. U weet wat er van u als interne auditor verwacht wordt en weet hier goed invulling aan te geven.