Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Workshop ‘Kom uit de zombiemodus’

Utrecht, Utrecht
183 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts, Verzorgenden

Details evenement

28 oktober 2014
13:00 uur
Utrecht, Utrecht
Synergie
0643037241
€ 175,-

De meeste mensen die ontevreden zijn met hun (werk)situatie gaan op dezelfde voet door. Dit kan nadelige gevolgen hebben voor uw eigen gevoel van geluk maar ook voor de kwaliteit van zorg. In hoeverre doet u werkzaamheden die u graag doet? Worden uw talenten goed benut? Zet u nieuwe ideeën om in actie of mist u de inspiratie om in beweging te komen? Wilt u graag uw gedrag en/of omgeving structureel veranderen?

Zet nu de eerste stap en kom uit uw ‘zombiemodus’!

Veel mensen en organisaties hebben de wens om te veranderen maar krijgen dit niet van de grond. Uiteenlopende ‘goede’ excuses zorgen steeds voor uitstel. Men raakt daardoor steeds verder ontmoedigd en vastgeroest. Het resultaat is een soort van automatische ‘zombiemodus’ waarin men zich bewust is van de onwenselijke situatie maar toch op dezelfde voet doorgaat. Alleen is dit proces lastig te doorbreken en daarom nodigen we u graag uit voor deze workshop. 

Kijk op http://www.bedrijfspsycholoogutrecht.nl/workshop-kom-uit-de-zombiemodus/ voor meer informatie.

Bent u benieuwd of deze cursus geschikt is voor u? Of heeft u andere vragen? Laat het ons gerust weten via info@bedrijfspsycholoogutrecht.nl