Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Begeleiden is Topsport

Universitair Medisch Centrum, Groningen
246 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts

Details evenement

06 november 2014
09:00 uur
Universitair Medisch Centrum, Groningen
Wenckebach Instituut / Studentenbureau
050=3612414
185

Heeft u het afgelopen jaar ook zo genoten van de topprestaties van onder andere ‘onze’ Epke, Ranomi, Sven en de gebroeders Mulder? Wat ontzettend knap dat zij tot díe grote prestaties zijn gekomen! Daar moet flink wat trainen aan vooraf zijn gegaan. Maar zij hebben het niet alleen gedaan: aan elke topsporter zit een heel team aan begeleiders en coaches verbonden. En ook díe hebben topprestaties geleverd. Precies op het juiste moment de juiste woorden kiezen, de juiste interventie toepassen. Een op maat gemaakte begeleiding. Topsport dus! Tijdens dit congres staat juist déze topsport centraal.

Als begeleiders in de gezondheidszorg kunnen we veel leren van topsporters en hun coaches. Dat is ook de reden waarom wij diverse sprekers uit de topsport hebben uitgenodigd voor dit congres. Wat kan bijvoorbeeld Marc Lammers -oud bondscoach van het Nederlands Dames-hockeyteam- ons leren? En het principe van judo -meegaan in de beweging- kan dat ook in de begeleiding van studenten worden toegepast?

Topsport is bewegen. Wij willen u dan ook graag in beweging brengen met een afwisselend programma. In de vele workshops die worden aangeboden, gaat u zelf actief aan de slag met de aangereikte materie. Soms zelfs letterlijk.