Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Kinderverpleegkunde: Het kind met een trauma

Leiden
236 Verpleegkundigen

Details evenement

27 november 2014
14:00 uur
Leiden
Educatie Zorgsector
evdkwast@lumc.nl
55

Samen met het Willem Alexander Kinderziekenhuis LUMC organiseert de afdeling Educatie Zorgsector twee maal een nascholingsmiddag voor Kinderverpleegkundigen en overige professionals betrokken bij de zorg voor kinderen.

Deze middagen staan in het teken van “Het kind met een trauma”.

Gedurende de middag zal een casus verweven zijn in de presentaties.

De middag beginnen wij met de toelichting van de casus.
Daarna zullen achtereenvolgens de acute opvang van een kind op de SEH, de opvang door de (kinder) traumachirurg, de kinderneuroloog, de verpleegkundige (zorg- en leefregels), de verwerking van het trauma door een pedagogisch medewerker en als afsluiting een interview met de patiënt (en ouders) plaatsvinden.

Rond 17.45 uur is het programma afgerond