Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Pregnancy and birth shape life

t/m 02-11-2014 - Hotel L'Empereur, Maastricht
290 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts

Details evenement

01 - 02 november 2014
08:30 uur
Hotel L'Empereur, Maastricht
ISPPM
0626798769 / 0623394688
zie website

Op 1 en 2 november 2014 vindt er in Maastricht een baanbrekend internationaal ISPPM congres plaats met de titel:Pregnancy and birth shape lifeIntegratie van pre-en perinatale psychologie binnen de (geestelijke) gezondheidszorg.Veel huidige onderzoeksresultaten over de invloeden van zwangerschap en geboorte op het verdere leven, geven ons een nieuwe kijk op deze bijzondere periode in ieders leven. Uit onderzoek blijkt o.a. dat al vanaf de conceptie de mens een voelend en lerend vermogen heeft.Verscheidende internationale sprekers zoals Dr. Jaap van der Wal, Prof.dr. Bea van den Bergh, Dr.Nikk Conneman, Dr. Ludwig Janus en Franz Renggli , Anna Verwaal e.a. zullen op dit internationale congres spreken en workshops geven.Het congres is bedoeld voor iedereen die persoonlijk of beroepsmatig geïnteresseerd is in het werk dat zich richt op de pre –en perinatale periode. Voor ieder mens geld dat hij/zij zelf ervaringsdeskundige is op dit gebied maar zich niet altijd bewust is wat dat voor zijn/haar leven betekent.Deze bewustwording kan helpen anders om te kunnen gaan met problemen waarmee men zelf, maar ook bij anderen en vooral jonge kinderen, geconfronteerd kan worden.Voor informatie: Congres website http://isppm-conference.com/ Email: isppmcongres2014@gmail.com