Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

EmigratieBeurs

t/m 09-02-2014 - Expo Houten Exhibition Centre, Houten (UT)
204 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts, Verzorgenden

Details evenement

08 - 09 februari 2014
10:00 uur
Expo Houten Exhibition Centre, Houten (UT)
EmigratieBeurs
0263779739
€12,50

Op 8 en 9 februari 2014 vindt de 18e editie van de EmigratieBeurs weer plaats in het Expo Houten Exhibition Centre in Houten. De EmigratieBeurs is het enige internationale evenement voor wie voor korte of langere tijd naar het buitenland wil vertrekken - nu of in de toekomst - om welke reden dan ook. De Emigratiebeurs is van alle markten thuis en biedt bovendien verschillende presentaties met interessante vraagstukken, onderwerpen en trends in diverse branches. Met een bezoek aan de Emigratiebeurs komt u in korte tijd alles te weten over wonen, werken, studeren en ondernemen over de grens.

Op onze beurs staan veel standhouders die op zoek zijn naar verplegend personeel. Zij hebben op de beurs actuele vacatures en kunnen u helpen in het sollicitatieproces. Daarnaast geven zij presentaties over hoe het als Nederlander is om te werken in het buitenland.