Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Planetree Nederland Conferentie 2014

NBC , Nieuwegein
221 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts, Verzorgenden

Details evenement

13 maart 2014
08:30 uur
NBC , Nieuwegein
Stichting Planetree Nederland
088 2006880
vanaf € 145,-

De Planetree Conferentie is hét jaarlijkse evenement op het gebied van mensgerichte zorg in Nederland.

De conferentie is een platform voor zorgprofessionals waar lezingen gehouden worden, van elkaar geleerd wordt, door de uitwisseling van excellente mensgerichte zorgpraktijken en waar mensgerichte zorg ervaren kan worden.    

Bezoekers verwerven tijdens de conferentie nieuwe ideeën, inspiratie en informatie. Dit jaar is het thema van de conferentie “Merkbaar Beter”. De conferentie werd in 2013 door ruim 800 personen bezocht. De vele verpleegkundigen, artsen en andere zorgprofessionals, maar ook leden raad van bestuur, managers en stafadviseurs waardeerden deze conferentie met een 8. 

Accreditatiepunten

Ook dit jaar is de Planetree conferentie weer geaccrediteerd door het Kwaliteitsregister V&V, Register Zorgprofessionals en het ADAP. Voor deelname aan de dag krijg je 5 punten. Vul in het aanmeldformulier je relatienummer van één van deze registers in,zodat wij je punten kunnen toekennen.