Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Terug naar de schoolbanken; Verzorgenden & verpleegkundigen

Amersfoort
196 Verpleegkundigen, Verzorgenden

Details evenement

10 mei 2014
09:00 uur
Amersfoort

Beste assistent,

“Als de lente komt...”
Nee, tulpen uit Amsterdam hebben wij niet voor je in de aanbieding. Wel weer een vers ‘boeket’ actuele nascholing, dat helemaal aansluit bij wat jij in de dagelijkse praktijk nodig hebt. Op zaterdag 10 mei 2014 nodigen we je uit om ‘Terug naar de schoolbanken’ te komen.

In een echte school, maar dan anders; met lessen die je zelf kiest, die aansluiten bij wat jij in de praktijk nodig hebt. Met docenten die weten waarover ze praten en die jou als professional serieus nemen.

Zegt het voort en spreek af met collega’s en oud klasgenoten van je opleiding, dan maak je er voor jezelf naast een leerzame ook een gezellige dag van. In de pauzes is er genoeg tijd om bij te praten.

Hopelijk tot ziens in onze schoolbanken in mei.

Namens de programmacommissie,

Steven Korteling,
Projectmanager Mark Two Academy

http://www.marktwo.nl/cursusaanbod/verzorgenden-en-verpleegkundigen-terug-naar-de-schoolbanken/734/