Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Het Dementietheater: Levensechte zorgsituaties nagespeeld

Het Schaffelaartheater, Barneveld
224 Verpleegkundigen, Verzorgenden

Details evenement

12 juni 2014
09:00 uur
Het Schaffelaartheater, Barneveld
Mark Two Academy
info@marktwo.nl
033-4345730

Beste collega,

Op donderdag 12 juni 2014 organiseert Mark Two een nieuwe studiedag getiteld, ‘Het Dementie Theater’. Tijdens deze studiedag, die bedoeld is voor verzorgenden & verpleegkundigen, worden onderwijs en theater gecombineerd. Geen saaie lezingen en droge leerstof maar inspirerende verhalen en beelden tot leven gebracht op het theaterpodium.

Praktijksituaties op het gebied van de dementiezorg worden levensecht gespeeld en geanalyseerd. We laten zien waar het soms fout gaat en gaan uitgebreid in op de vraag hoe het beter kan. We gaan ons letterlijk verplaatsen in de mens met dementie. Hoe ziet hij of zij de wereld? Wat speelt zich af in de ‘bovenkamer’ van patiënten die lijden aan deze hersenziekte? En hoe kunnen wij als professionals ervoor zorgen dat mensen met dementie zich op hun gemak voelen en een waardig leven leiden?

We gaan praktisch aan de slag waardoor jij aan het einde van de dag met ervaringen naar huis gaat die je morgen in de praktijk kunt toepassen. Ervaar hoe deze nieuwe onderwijsvorm jou zal inspireren!

Kijk voor meer informatie of om in te schrijven op onze website:

http://www.marktwo.nl/cursusaanbod/studiedag-het-dementie-theater-levensechte-zorgsituaties-nagespeeld

Namens de programmacommissie,
Steven Korteling, cursusmanager Mark Two Academy