Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Het Pijncongres

Postillion , Bunnik
343 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts, Verzorgenden

Details evenement

20 januari 2015
09:00 uur
Postillion , Bunnik
Reed Business Events
020 - 515 95 02
229

In je dagelijkse werk heb je vast en zeker te maken met patiënten met pijn. In veel gevallen is deze pijn makkelijk te herkennen en te behandelen maar lang niet altijd. Om optimale pijnbestrijding te bereiken is het van essentieel belang dat je de vaardigheden hebt om pijn te signaleren, te herkennen en dat je weet welke methoden je tot je beschikking hebt voor anamnese en behandeling.  

Hoe ontstaat pijn in het lichaam en welke factoren hebben invloed op de pijnbeleving? Hoe meet je pijn bij verschillende patiënten? Wat zijn de mogelijkheden en onmogelijkheden bij medicamenteuze pijnbehandeling?

 

Op deze en meer vragen krijg je antwoord tijdens het Pijncongres.