Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Coördinator interne audits

Oudlaan 4, Utrecht
316 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts, Verzorgenden

Details evenement

06 oktober 2015
09:30 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
026-3830565
€ 440,-

Een intern auditsysteem vraagt meer van uw organisatie dan alleen het uitvoeren van de audits door de interne auditoren. Het voorbereiden en vaststellen van het auditprogramma vraagt veel aandacht. Ook het omzetten van de bevindingen naar daadwerkelijke verbeteringen en deskundigheidsbevordering van auditoren is van groot belang. Kortom, een goede invulling van de rol van coördinator interne audits is essentieel!

De training is praktisch en interactief van aard. Vanuit de theorie gaat u aan de slag met uw eigen procedures en formats. Daarnaast kunt u eigen praktijksituaties inbrengen en hierover sparren met vakgenoten.

Na afloop van de training
Na de training bent u in staat om een succesvol en effectief intern auditsysteem op te zetten en te borgen. U weet wat er van u als coördinator verwacht wordt en weet hier goed invulling aan te geven.

Maatwerk: deze training is ook geschikt voor incompany doeleinden. Wij maken het programma op maat naar de situatie in uw organisatie.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: http://www.qacademy.nl/training/cooerdinator-interne-audits/fields/kwaliteit-veiligheid-en-risicomanagement.html