Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

De moraal van digitaal - ethische en filosofische aspecten van e-health

Catharina Ziekenhuis, Eindhoven
158 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts

Details evenement

09 oktober 2015
09:30 uur
Catharina Ziekenhuis, Eindhoven
Tijdschrift voor Gezondheidszorg en Ethiek, i.s.m. de VFG en het CEG
€ 80,-

Wat is de ethische en filosofische betekenis van e-health? Deze vraag staat centraal tijdens het congres De moraal van digitaal, op 9 oktober 2015 in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Sprekers zijn o.a.: arts, filosoof en denker des vaderlands Marli Huijer (Erasmus Universiteit, Haagse Hogeschool), techniekfilosoof Peter-Paul Verbeek (UTwente), hoogleraar patiëntgerichte innovatie Jan Kremer (Radboudumc, RV&S) en hoogleraar Ethiek & Techniek Jeroen van den Hoven (TU Delft). In de middag zijn er parallelsessies, toegespitst op verschillende ethische en filosofische kwesties rond e-health toepassingen.