Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Tweedaagse ParkinsonNet cursus 'parkinson voor verpleegkundigen'

Restaurant Valdin, Nijmegen
245 Verpleegkundigen

Details evenement

15 oktober 2015
09:00 uur
Restaurant Valdin, Nijmegen
ParkinsonNet
024-3614705
€ 440,-

Heeft de ziekte van Parkinson uw interesse? Op 15 oktober en 26 november 2015 vindt de 2-daagse cursus parkinson voor verpleegkundigen van ParkinsonNet plaats. De cursus is speciaal ontwikkeld voor verpleegkundigen die zich willen verdiepen in de ziekte van Parkinson. Binnen deze basiscursus staan de anatomie en fysiologie van de ziekte van Parkinson centraal, evenals de kennis over de medische en multidisciplinaire behandelmogelijkheden. De cursus richt zich op de zorg in de praktijk. U leert de vereiste competenties om de beste zorg te bieden aan parkinsonpatiënten en hun naasten volgens de landelijke multidisciplinaire richtlijn. Na het volgen van deze cursus mag u zich verpleegkundige met aandachtsgebied parkinson noemen.

Voor meer informatie en om u direct aan te melden verwijzen wij u naar de website van ParkinsonNet. 

http://www.parkinsonnet.nl/scholingen/scholingsaanbod/cursus-parkinson-voor-verpleegkundigen