Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Healthcare Jobs Abroad - EmigratieBeurs

t/m 08-02-2015 - Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten
160 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts, Verzorgenden

Details evenement

07 - 08 februari 2015
10:00 uur
Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten
EmigratieBeurs BV
070-3355113
Gratis voor lezers Nursing

Op zaterdag 7 en zondag 8 februari opent de EmigratieBeurs 2015 voor de 19e keer haar deuren in Expo Houten. Dit jaar heeft de beurs als thema “Healthcare Jobs Abroad”, hiervoor exposeren een groot aantal internationale ziekenhuizen, instellingen en wervings-en rekruteringsbureaus uit Zweden, Noorwegen, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Canada, Bonaire en Abu Dhabi.

Ambieert u een tijdelijke of permanente carrière in het buitenland, dan kunt u gratis naar de EmigratieBeurs, wij stellen 200 vrijkaarten (ter waarde van € 17,50 p/st) ter beschikking. KLIK HIER.

Tijdens de EmigratieBeurs kunt u terecht bij het medische loket van het UWV over werken in de gezondheidszorg in het buitenland, worden er meerdere presentatie gegeven door ervaringsdeskundigen en kunt u zich laten informeren bij de diverse ziekenhuizen en instellingen over de mogelijkheden voor een internationale carrière. Vóór de beurs kunt u al terecht op onze Vacaturebank op www.emigratiebeurs.nl Hier vindt u de aangeboden vacatures waarop u al kunt reageren en een afspraak kunt maken tijdens de beurs met de werkgever in één van de “match making area’s”.

De EmigratieBeurs is met 12.000 bezoekers en 150 internationale exposanten Europa ’s grootste evenement op het gebied van wonen, werken, studeren en ondernemen in het buitenland.