Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Basistraining interne audits

t/m 10-03-2015 - Oudlaan 4, Utrecht
148 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts, Verzorgenden

Details evenement

03 - 10 maart 2015
09:30 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
026-3830565
€ 745,-

Een interne auditor levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteitsverbetering binnen uw organisatie. Is het uitvoeren van interne audits voor u een nieuwe uitdaging en wilt u weten hoe u een audit met succes en plezier uitvoert? Dan is deze tweedaagse training geschikt voor u!

De training is praktisch en interactief van aard. Vanuit de theorie gaat u aan de slag met uw eigen procedures en formats. Daarnaast kunt u eigen praktijksituaties inbrengen en hierover sparren met vakgenoten.

Na afloop van de training
Na deze tweedaagse training bent u in staat om succesvol een procesgerichte audit voor te bereiden, uit te voeren en te rapporteren. U weet wat er van u als interne auditor verwacht wordt en weet hier goed invulling aan te geven.