Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Hét Congres Wijkverpleging '15

NBC Nieuwegein, Nieuwegein
422 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts, Verzorgenden

Details evenement

25 maart 2015
09:00 uur
NBC Nieuwegein, Nieuwegein
Myshopeye
info@myshopeye.nl
0546- 660130
100 euro, exclusief btw

'De zorg verandert' is een veelgehoorde slogan. Wat vraagt dit van zorgverleners? Tijdens dit congres krijgt u de antwoorden! Deelnemers kunnen kiezen uit 20-tal inspirerende workshops. Ben Wenting, Mathieu Weggeman en Jos de Blok zijn een paar aansprekende namen van workshopleiders. Daarnaast is er een productencarroussel waar leveranciers hun nieuwste producten en innovaties tonen. Deelname aan dit congres levert bovendien punten voor het kwaliteitsregister op. Meer informatie en inschrijven via https://www.myshopeye.nl/congreswijkverpleging2015/.