Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Planetree Nederland Conferentie 2015

NBC, Nieuwegein
233 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts, Verzorgenden

Details evenement

12 maart 2015
08:30 uur
NBC, Nieuwegein
Stichting Planetree Nederland
info@planetree.nl
088-2006880
va € 149,=
Dé Conferentie voor Mensgerichte zorg in Nederland heeft als titel Vertrouwen.
Onze keynote spekers zijn Joke Hermsen en Richard de Hoop en zullen ons meenemen in de betekening van Vertouwen in de zorg. 

Deze conferentie staat garant voor inspiratie, goede praktijken en vele ontmoetingen met collega's.

V&VN kent deze conferentie punten toe voor geregistreerden.  

Je kunt nu al in sfeer komen door mee te doen:

Fotowedstrijd:
graag willen we iedereen uitnodigen om foto’s op te sturen waarin je laat zien hoe ‘vertrouwen’ eruit ziet voor cliënten en/of medewerkers. Het kan gaan over interessante situaties van zorgverleners onderling, cliënt en medewerker samen of cliënten onderling. Stuur vóór 5 februari 2015 zoveel mogelijk foto’s naar vertrouwen@planetree.nl en maak kans op een vrijkaartje voor de conferentie op 12 maart. de uitslag wordt op 19 februari bekend gemaakt aan de winnaars en op de website. Stichting Planetree nederland behoudt zich het recht voor ontvangen foto’s te gebruiken voor publicatiedoeleinden. met de fotowedstrijd of wedstrijd op social media:

Social Media:
win een gratis toegangsbewijs de verzender van het waardevolste en het meest originele bericht op twitter, Facebook of linkedin met #merkbaar en/of #planetree ontvangt een gratis toegangsbewijs. (vóór 1 maart)