Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Zelfmanagementondersteuning in de oncologie

Amersfoort
229 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts, Verzorgenden

Details evenement

05 maart 2015
13:00 uur
Amersfoort
Vestalia en Care for cancer
info@vestalia.nl
06-10916919
€ 79,50

Van alle zorgverleners wordt tegenwoordig verwacht dat zij hun patiënten kunnen ondersteunen in hun zelfmanagement. Ook van patiënten mag je verwachten dat zij eigen regie nemen en behouden gedurende en na de behandeling van kanker. Dit vergt een andere rol van zorgprofessionals: niet meer zorgen voor, maar zorgen dat. 

Hoe ziet het proces van eigen regie ondersteunen in de oncologie er praktisch uit? We doorlopen gezamenlijk een aantal casussen die tonen hoe je oncologiepatiënten kunt ondersteunen in het versterken van hun eigen regie. Hierbij zoomen we in op diverse onderdelen.

In deze korte workshop is ruimte voor vragen, uitwisseling en werken aan casuistiek in een groep deelnemers uit verschillende organisaties.

De workshop is geaccrediteerd met 4 punten (V&VN, VSR)