Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Kleinschalig Zorgen

ReeHorst, Ede
207 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts, Verzorgenden

Details evenement

07 april 2015
09:00 uur
ReeHorst, Ede
Reedbusiness Information
020 - 515 95 02
€ 179,-

Alweer 25 jaar geleden werd de eerste kleinschalige woonvorm opgericht. In de afgelopen jaren is er heel veel veranderd maar de werkdruk voor managers en verzorgenden is onverminderd gebleven. Sterker nog, in deze zorgvorm wordt van jou verwacht dat je een duizendpoot bent.

Kom 7 april naar het Congres Kleinschalig Zorgen en krijg vele praktische tips van sprekers uit de praktijk:

• Annemarie Bambach, initiatiefnemer Het Gastenhuis, reikt jou de drie ingrediënten voor de beste kleinschalige zorg aan. Leer van haar hoe je de beste invulling aan goede kleinschalig zorg kunt geven.
• Birgitte van de Water, arbeids- en organisatiedeskundige, leert jou het hoofd te bieden aan stress in een tijd waarin de druk van buiten steeds hoger wordt en de zorgvragen van cliënten complexer.
• Gerke de Boer, leraar verpleegkunde, daagt jou uit om na te denken over normen en waarden van hulpverleners, merkwaardige gewoonten van bewoners en de vraag wie er eigenlijk de baas moet zijn op de kleinschalige woonvorm.

Ook hoor je tijdens dit congres meer over toezicht op de veiligheid, het effect van de uitbreiding van taken zoals de zorg voor het huishouden en activiteitenbegeleiding en nieuwe manieren om het contact met ouderen met dementie te versterken.

Kom samen met je manager en maak gebruik van het speciale teamtarief!