Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Symposium Anna Paviljoen OLVG ‘family integrated delivery and care’

Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT), Amsterdam
384 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts, Verzorgenden

Details evenement

09 april 2015
09:00 uur
Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT), Amsterdam
Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG)
100
Ter gelegenheid van de officiële opening van het Anna Paviljoen, het nieuwe moeder- en kindcentrum van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG), organiseren de afdelingen Kindergeneeskunde en Gynaecologie en Verloskunde op 9 april een vakinhoudelijk symposium.

Sinds oktober 2014 werken wij binnen het Anna Paviljoen volgens een nieuw zorgconcept, in moderne zorgsuites die volledig zijn afgestemd op moeder, kind en partner. In dit zorgconcept vindt totale integratie plaats tussen de verloskunde en neonatologie. Met deze geïntegreerde werkwijze is een gastvrij en toonaangevend zorgconcept geboren voor moeder- en kindzorg in Amsterdam.