Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Congres Incontinentiezorg

ReeHorst, Ede
379 Verpleegkundigen, Verzorgenden

Details evenement

19 mei 2015
08:45 uur
ReeHorst, Ede
Reed Business Information
020 - 515 95 02
229
Incontinentie is een groeiend probleem. Door de toenemende vergrijzing en doordat steeds meer jonge mensen door uiteenlopende redenen incontinentieproblemen opdoen, krijg je als algemeen verpleegkundige of verzorgende steeds meer te maken met complexe incontinentiezorg.


Schokkend is dat incontinentie vaak als bijverschijnsel wordt gezien, waardoor een groot deel van de patiënten onnodig incontinent wordt. Door preventie en de juiste zorg kun jij als verpleegkundige of verzorgende het verschil maken voor jouw patiënt. Je hebt invloed in de mate van incontinentie van patiënten en kunt het soms zelfs voorkomen!


Kom naar het Congres Incontinentiezorg:

•verbeter de mobiliteit en ondersteuning van de toiletgang bij jouw patiënt
•update je kennis over de diverse materialen en ontdek wanneer je welk materiaal het best kunt gebruiken
•leer incontinentieletsel te voorkomen en te beperken
Ook gaat het congres in op de laatste ontwikkelingen en fecale incontinentie.

Tijdens dit congres krijg je praktische handvatten die direct toepasbaar zijn in het werkveld. Met de opgedane kennis weet jij de juiste zorg te bieden aan patiënten met incontinentieproblemen en waar mogelijk preventief te behandelen. Met als resultaat: beter zorg en meer tijd voor andere zorgtaken.


Wil jij ook je werkdruk verminderen en de beste zorg bieden aan jouw patiënt?
Meld je dan nu aan op www.nursingcongressen.nl/incontinentiezorg