Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Het morele kompas

Apeldoornseweg 185, Elspeet
185 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts, Verzorgenden

Details evenement

13 mei 2015
10:00 uur
Apeldoornseweg 185, Elspeet
Mennorode
info@mennorode.nl
0577 498111
GRATIS
Cadeau
Ter gelegenheid van de Dag van de Verpleging verzorgen Mennorode en Reliëf een inspirerend seminar voor zorgverleners over het morele kompas.

Het morele kompas
Tijdens de bijeenkomst sta je stil bij hoe je als zorgverlener keuzes maakt en hoe jouw eigen kompas werkt. Wat is in jouw ogen goede zorg? Wanneer raak je verontwaardigd? Wat betekent het als je intuïtie opspeelt en hoe ga je daar in jouw organisatie over in gesprek?
Tijdens het seminar spreken meerdere experts op dit gebied vanuit verschillende invalshoeken. De sprekers bieden de deelnemers concrete handreikingen om in hun dagelijkse zorgpraktijk mee aan de slag te gaan. 

Doelgroep
Verpleegkundigen, verzorgenden en begeleiders werkzaam in ziekenhuizen, de ouderenzorg, thuiszorg, gehandicaptenzorg, hospices en thuiszorgorganisaties. Uiteraard zijn ook teamleiders en afdelingshoofden van voornoemde instellingen welkom.
Het seminar wordt in de ochtend en in de middag aangeboden. U kunt zich nu al opgeven. Er zijn maximaal 250 plaatsen per bijeenkomst beschikbaar. VOL=VOL

Aanmelden kan hier

Kosten : geen
Datum : woensdag 13 mei 2015
Tijd : ochtend 10.00 uur tot 12.30 uur middag 13.30 uur tot 16.00 uur
Locatie : Mennorode Apeldoornseweg 185, Elspeet