Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Phrenos Rehabilitatiecongres

1931 Congrescentrum Brabanthallen, Den Bosch
237 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts, Verzorgenden

Details evenement

21 mei 2015
09:00 uur
1931 Congrescentrum Brabanthallen, Den Bosch
Kenniscentrum Phrenos
030-2931626
€ 295

Het congres is bedoeld voor professionals werkzaam in de ggz en in de maatschappelijke dienstverlening die actief zijn in de begeleiding en ondersteuning van mensen met psychische aandoeningen.
Herstelondersteuning is uitgangspunt geworden voor de zorgverlening aan mensen met psychische aandoeningen. Vanwege de veranderingen in de organisatie van de zorg  zijn cliënten aangewezen op een mengpakket van maatschappelijke ondersteuning en begeleiding vanuit de ggz. Deze zorgverlenende partijen hebben verschillende kennis en hanteren verschillende benaderingen.  Het Phrenos Rehabilitatiecongres wil een bijdrage leveren aan de dialoog tussen deze benaderingen.

In de ochtend spreken de psychiaters René Keet en Jim van Os over herstel en behandeling, Wilma Boevink over de herstelbeweging, Lenie Scholten over herstelondersteuning en de Wmo en Ton Verspoor zal vertellen over de ontwikkeling van een herstelacademie. ’s Middags zijn er parallelsymposia en workshops.

Tijdens het congres is er een postermarkt en worden er posterprijzen uitgereikt. Ook vindt de uitreiking van de Douglas Bennett Award plaats.

Inschrijven is mogelijk via de website van Phrenos. Hier vindt u ook meer informatie over het programma. http://www.kenniscentrumphrenos.nl/diensten/congressen/phrenos-rehabilitatiecongres-2015/