Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Kennismaking met coachend leidinggeven

Oudlaan 4, Utrecht
235 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts, Verzorgenden

Details evenement

11 juni 2015
09:30 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
026-3830565
€ 440,-

U bent werkzaam in de zorg en wilt uw medewerkers meer in hun kracht zetten? U wilt coachend leidinggeven, maar zoekt daar nog de juiste handvatten voor? U zoekt een leiderschapsstijl die past bij zelfsturende teams? Leidinggeven in de zorg betekent steeds vaker coachend leidinggeven. Immers als leidinggevende sta je vaak op afstand én er wordt van medewerkers verwacht dat zij in grote mate zelfstandig handelen of zelfsturend zijn. Dit vraagt van medewerkers een andere rol en daarmee ook van leidinggevenden.

In deze 1-daagse kennismakingstraining leert u de basisprincipes van coachend leidinggeven, u herkent de ontwikkelingsfase van uw team, welke leiderschapsstijl daarbij past en hoe u kunt variëren in leiderschapsstijl.

Na afloop van de training:
Kent u de kenmerken van effectief coachend leidinggeven.
Heeft u geoefend met coachtechnieken om coachend aan te sturen.
Heeft u inzicht in uw voorkeursstijl van leidinggeven.
Heeft u inzicht in de ontwikkelingsfase waarin uw team zich bevindt.
Kunt u medewerkers motiveren, inspireren en aanzetten tot nadenken, door de juiste vragen te stellen over wat het beste is voor henzelf en het team.

Maatwerk: deze training is ook geschikt voor incompany doeleinden. Wij maken het programma op maat naar de situatie in uw organisatie.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: http://www.qacademy.nl/training/kennismaking-met-coachend-leidinggeven.html