Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Banenmarkt verpleegkundigen

Reineir de Graaf Gasthuis, Delft
115 Verpleegkundigen

Details evenement

11 oktober 2016
19:45 uur
Reineir de Graaf Gasthuis, Delft
Reinier de Graaf Gasthuis
(015) 260 30 60
Geen
Dé plek om te zijn als jij op zoek bent naar een uitdagende baan als verpleegkundige in een topklinisch ziekenhuis. Tijdens de avond presenteren tenminste 10 afdelingen van ons ziekenhuis zich door te laten zien hoe het is om hier te werken. Praktische informatie, coaching on the job en verhalen van achter de schermen: we geven je een kijkje in onze verpleegkundige keuken. De enige voorwaarde is dat je over een BIG-registratie beschikt. En wat betreft de toekomst? In september hebben we ruim 20 plaatsen voor een 2,5 jaar durende HBO-V in-company opleiding. De banenmarkt bezoeken is gratis; aanmelden kan tot 4 oktober a.s. (klik op 'tickets verkrijgbaar'): https://www.facebook.com/events/1013765058732798/