Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Borstkankersymposium Late gevolgen van borstkanker

Kasteel De Vanenburg, Putten
107 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts

Details evenement

08 oktober 2016
10:00 uur
Kasteel De Vanenburg, Putten
Stichting Jij Speelt de Hoofdrol
06-21288248
€ 15,-


Langs deze weg wil ik u inlichten over de tweede editie van het borstkankersymposium op 8 oktober a.s. voor en door borstkankerpatiënten. Vorig jaar werd ons symposium door de deelnemers gewaardeerd met een 8,4. Dit jaar willen wij dit graag nog verbeteren en nog meer borstkankerpatiënten bereiken. Mogen wij u vragen ons hierbij te ondersteunen?


Waarom wederom een borstkankersymposium.

In 2015 werd bij 102 mannen en bij 14.449 vrouwen borstkanker geconstateerd. Mensen waarbij het hebben van kanker, de strijd om te overleven maar ook de toekomst na kanker onderdeel zijn van hun dagelijkse denken en doen. Genoeg reden voor ons om in actie te komen en dit jaar het thema ‘Late gevolgen van borstkanker’ op de agenda te zetten.

Ondersteund door de Borstkankervereniging Nederland hebben wij dit jaar een mooi programma ingevuld. Hiervoor werken wij samen met patiënten en experts vanuit de zorg. Onontbeerlijk daarbij zijn natuurlijk organisaties die zich hard maken voor een betere toekomst voor borstkankerpatiënten, ex-borstkankerpatiënten en hun naasten. U dus.


DOELSTELLING

1. Plenair te zoeken naar succesvolle oplossingen voor uitdagingen die borstkankerpatiënten op hun pad tegenkomen gedurende hun ziekte en erna;
2. Borstkankerpatiënten te ondersteunen in hun ontwikkeling van hun succesvolle terugkeer in de maatschappij;
3. Werk en kanker, de mogelijkheden en onmogelijkheden te bespreken met experts. Patiënten handvatten geven om hier zelfbewuster mee om te gaan. Hiervoor hebben wij tevens Minister Asscher gevraagd om wederom een bijdrage te leveren.

Kortom: een dag waar bezoekers met veel energie en kennis op terug kunnen kijken. Borstkankerpatiënten staan er niet alleen voor.


UITNODIGING

Wij willen u vragen om dit persoonlijke initiatief van borstkankerpatiënten te steunen.

Door inzet van uw netwerk kunnen wij borstkankerpatiënten op de hoogte stellen van het symposium dat wij speciaal voor hen organiseren. Ook geïnteresseerde zorgverleners zijn van harte welkom op ons borstkankersymposium.

Kijk voor het volledige programma op www.borstkankersymposium.nl