Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Kenniscollege Personalized Medicine

Antoni van Leeuwenhoek, Amsterdam
62 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts

Details evenement

09 november 2016
18:30 uur
Antoni van Leeuwenhoek, Amsterdam
Antoni van Leeuwenhoek
r.lobato@nki.nl
020-5122897
kosteloos

Personalized medicine

Dankzij wetenschappelijk onderzoek weten we dat elke tumor anders is. Met de meest recente kennis en nieuwste technologieën in huis, streeft het Antoni van Leeuwenhoek naar een behandeling op maat voor elke patiënt. Dit noemen we personalized medicine.

In dit Kenniscollege vertelt Roderick Beijersbergen, onderzoeker en groepsleider bij het Antoni van Leeuwenhoek, je alles over de recente ontwikkelingen in de diagnose en behandeling van kanker op basis van personalized medicine. Programma Voorafgaand is het mogelijk om deel te nemen aan de Open Dag (start 16.00 uur) 18.30 uur: Snack in ons restaurant 19.00 uur: Kenniscollege 20.30 uur: Einde programma Inschrijven kan via www.werkenbijavl.nl. Accreditatie is aangevraagd.