Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

WES regio zuid symposium Acute zorg, mij een zorg ?!

Tilburg
383 Verpleegkundigen

Details evenement

08 november 2016
09:00 uur
Tilburg
WES regio zuid
€ 65,--

Acute zorg, mij een zorg?!

Leven en dood liggen in het werk op de ambulance, de SEH en de IC dicht bij elkaar. Voortschrijdende inzichten laten zien dat er steeds meer mogelijk is om het verschil te kunnen maken. Innovatie in de pre-hospitale fase met het nieuwe LPA-8, de mogelijkheden tot invasieve ingrepen zoals een thoracotomie op straat, massaal bloedverlies, een reanimatie in traumasetting en de waarde van echografie, zijn onderwerpen die aan bod zullen komen.

De omstandigheden waarin we als verpleegkundigen werken vragen ook het een en ander van ons als professional. Wat kunnen wij bijvoorbeeld leren van de forensische verpleegkunde en waar ligt de grens van behandelmogelijkheden? Wij zijn trots dit programma aan u te kunnen presenteren en willen u van harte uitnodigen voor dit inspirerende symposium op dinsdag 8 november 2016 ! WES regio zuid