Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Studiedag Ondervoeding bij Ouderen

Aristo, Utrecht
145 Verpleegkundigen, Verzorgenden

Details evenement

21 december 2016
09:30 uur
Aristo, Utrecht
Leids Congres Bureau
071-5148203
€ 355,-


Een groot percentage ouderen, zowel thuis als in zorginstellingen, is ondervoed (tot 25%). De gevolgen van ondervoeding zijn ingrijpend. Verbetering van de voedingstoestand van ouderen leidt tot betere zelfredzaamheid, kwaliteit van leven en sneller herstel bij ziekte. Stappen in bewustwording, signalering en samenwerking zijn hard nodig.

Tijdens de landelijke studiedag 'ONDERVOEDING BIJ OUDEREN' op woensdag 21 december hoort u welke antwoorden we al hebben en nog zoeken, waar knelpunten en mogelijke oplossingen zitten en u krijgt praktische tips.

Doelgroep
Eerstelijns-, thuiszorg- en intramurale zorginstellingen: (wijk)verpleegkundigen, verzorgenden, specialisten ouderengeneeskunde, huisartsen, POH, geriaters, paramedici (diëtisten, fysiotherapeuten), voedingsassistenten en ieder ander met interesse voor ouderen en voeding

Accreditatie
Accreditatie is aangevraagd voor specialisten ouderengeneeskunde en medisch specialisten (ABAN), verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen en paramedici (diëtisten). Informatie over toekenning punten volgt z.s.m.
Neemt u tijdig contact met ons op als u in aanmerking wilt komen voor accreditatie van een aanvullende vereniging, zodat we uw verzoek in overweging kunnen nemen.