Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Healthcare Jobs Abroad - EmigratieBeurs

t/m 14-02-2016 - Expo Houten, Houten
191 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts, Verzorgenden

Details evenement

13 - 14 februari 2016
10:00 uur
Expo Houten, Houten
EmigratieBeurs
070-3355113
€ 17,50 via internet € 12,50
Healthcare Jobs Abroad, een carièrre in het buitenland – EmigratieBeurs, Expo Houten

Op zaterdag 13 en zondag 14 februari opent de EmigratieBeurs voor de 20e keer haar deuren in Expo Houten. Door het grote succes van vorig jaar herhaalt de beurs het thema “Healthcare Jobs Abroad” , hiervoor exposeren een groot aantal internationale ziekenhuizen, instellingen en wervings-en rekruteringsbureaus uit Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Canada, Bonaire en Abu Dhabi.

Tijdens de EmigratieBeurs kunt u terecht bij het medische loket van het UWV over werken in de gezondheidszorg in het buitenland, worden er meerdere presentatie gegeven door ervaringsdeskundigen en kunt u zich laten informeren bij de diverse ziekenhuizen en instellingen over de mogelijkheden voor een internationale carrière. Vóór de beurs kunt u al terecht op onze Vacaturebank op www.emigratiebeurs.nl Hier vindt u de aangeboden vacatures waarop u al kunt reageren en een afspraak kunt maken tijdens de beurs met de werkgever.

De EmigratieBeurs is met 11.000 bezoekers en 150 internationale exposanten Europa ’s grootste evenement op het gebied van wonen, werken, studeren en ondernemen in het buitenland.