Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Massage- en Complementair Vakbeurs

t/m 19-03-2016 - Hoevelaken
297 Verpleegkundigen, Verzorgenden

Details evenement

18 - 19 maart 2016
10:00 uur
Hoevelaken
Sooner
info@sooner.nl
038-7600088
Gratis entree bij aankoop van 2 workshops à 10 euro per stuk, alleen beursentree 10 euro (via de website)

De MassageVakbeurs heeft de toevoeging van Complementair erbij gekregen. Massage is een onderdeel van de complementaire geneeskunde. Door de Massagevakbeurs breder te trekken en er meer complementaire competities aan toe te voegen bevorderen we veel meer  mogelijkheden van samenwerking tussen diverse beoefenaren van deze geneeswijzen en therapieën. Hier kom je je oriënteren in (deeltijd) opleidingen en cursussen ter uitbreiding van je praktijk en om inkopen te doen. Een beurs gericht op het vaktechnische en paramedische aspect met workshops/lezingen, persoonlijk advies/coaching, demonstraties en uiteraard directe verkoop. Een beurs vol inspiratie, concrete ideeën en nieuwe ontmoetingen!

De beurs staat synoniem voor alternatieve geneeswijze en integrative medicine.
Zorg die iets toevoegt aan de reguliere zorg ter bevordering van welbevinden en comfort van het leven.
Aangeboden producten/opleidingen/behandelingen verhogen de kwaliteit van het leven, door het zelfhelend vermogen op zowel de fysieke als ook de mentale conditie. De beurs is niet paranormaal en zweverig, daar zijn andere beurzen voor.

Deze beurzen worden georganiseerd met tal van (internationale sprekers) lezingen en introductieworkshops. Verbreed uw horizon en schrijf u tijdig in op de onderdelen die u zeker niet wilt missen! Workshops/lezingen met te weinig animo kunnen komen te vervallen.

Toegangskaarten:
LET OP:  U heeft gratis beursentree voor de Massage- en ComplementairVakbeurs, indien u 2 betaalde workshop boekt. Boekt u geen of één workshop dan betaalt u €10,-entree voor uw beursbezoek, mocht u een relatiekaart hebben dan betaalt u slechts €5,- entree. Het registratiesysteem verrekend dit automatisch.

Hoe bestelt u uw toegangskaarten voor de workshops en beursentree?
Bij bestelling van 2 betaalde workshops/lezingen is de beursentree gratis.
Voor alleen beursentree betaalt u via de site €10,- (aan de kassa €15,-).
Bestelling voor workshops/lezingen zijn via de site €10,- (aan de kassa €15,- )
Iedere bezoeker van de beurs doorloopt een eigen bestelproces voor de gewenste workshops, dit omdat de codetoegang op de ticket uniek is p.p. (dit houdt tevens in dat u van elke workshop 1 aantal kunt bestellen).
Pas op dat uw workshops/lezingen elkaar niet overlappen en dat u boekt op de dag van uw bezoek! Elke wijziging die wij moeten doorvoeren kost u €5,- administratiekosten.