Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Communicatie in de zorg

t/m 02-05-2016 - Zirkelz, Nieuwe Langeweg 125, Hoogvliet
414 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts, Verzorgenden

Details evenement

18 april - 02 mei 2016
13:00 uur
Zirkelz, Nieuwe Langeweg 125, Hoogvliet
Zirkelz zorg en opleidingen
info@zirkelz.nl
085-4842323
€ 345,00

18 april en 2 mei

Communicatie in de zorg:
Luisteren en praten is iets anders dan elkaar verstaan. De roep om samenwerking tussen zorgprofessionals en mantelzorgers wordt steeds sterker. Hoe maakt u in communicatie een goede verbinding met mantelzorgers en familie van de zorgvrager. En hoe kunt u vanuit uw rol als zorgprofessional op een goede manier inspelen op de verschillende behoeften. Niet in de laatste plaats uw eigen behoefte. In deze training leert u hoe u met aandacht verbinding maakt die wederzijds respect en verantwoordelijkheid opleveren.

Deze cursus wordt gegeven door een geregistreerd psycholoog en coach. Zij heeft veel ervaring met het geven van trainingen en workshops die betrekking hebben op communicatie. Hierbij maakt zij dankbaar gebruik van haar kennis over wat mensen beweegt en wat de invloed van hun emoties en gedrag is op hun omgeving en hun omstandigheden.

Voor:
Verzorgenden, verpleegkundigen, doktersassistenten, para-medici en artsen (in opleiding).

Meer informatie kunt u vinden op www.zirkelz.nl