Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Proeverij: trotse zorgteams door effectieve samenwerking

Congres en meeting centre De Eenhoorn, Amersfoort
152 Verpleegkundigen, Verzorgenden

Details evenement

26 mei 2016
13:00 uur
Congres en meeting centre De Eenhoorn, Amersfoort
Opleidingsinstituut KMBV
info@kmbv.nl
0570 76 00 10
€ 95,-

U kunt kennis maken met diverse onderdelen van onze trainingen:

1. Ken jezelf en je kwaliteiten
Hoe kun je als verpleegkundige/ verzorgende effectief je weg vinden in het complexe krachtenveld en zelf sturing geven aan het proces voor het gewenste resultaat? Maak kennis met de talentenanalyse, een manier om inzicht te krijgen in persoonlijke kwaliteiten en hoe hier optimaal gebruik van gemaakt kan worden tijdens het werk.
Monique Hammink (Expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en vorming van professionals)

2. Essentiële veranderingen voor de zorgprofessional
De zorg verandert. Onmiskenbaar. Dat gaat de zorgprofessionals direct zelf aan. Het heeft grote invloed op hun professionele ontwikkeling en rol. Wat zijn nu de essentiële veranderingen aan hun professionaliteit en hoe kan je daar als zorgorganisatie en zorgprofessional op inspelen?
Carmen van Dam (Senior ontwikkelaar en trainer leergangen voor zorgprofessionals)

3. Succesvol samenwerken
Werken in de zorg kenmerkt zich door samenwerking. Het beoogde resultaat staat daarbij altijd centraal. In deze tijden van veranderingen is het zaak om met elkaar tot een succesvolle samenwerking te komen. Hoe ziet deze samenwerking eruit en wat is de rol van de individuele teamleden?
Monique Cooijman (Expert op het gebied van organisatie interventies)