Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Nationaal congres ggz-verpleegkunde

Reehorst, Ede
231 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts, Verzorgenden

Details evenement

16 juni 2016
09:30 uur
Reehorst, Ede
V&VN en Stichting Sympopna
info@sympopna.nl
06 – 83191953
€ 295,00

Op 16 juni 2016 organiseren Verpleegkundigen en Verzorgenden Nederland (V&VN) en Stichting Sympopna het nationaal congres GGZ-verpleegkunde, getiteld ‘Van presentie tot evidence-based practice’.

Ons doel is om verbindingen te leggen tussen alle verpleegkundigen die werken in de verschillende velden van de GGZ, de verstandelijk gehandicaptenzorg en de psychogeriatrie. Dus of je nu werkt als verpleegkundige, als sociaal-psychiatrisch verpleegkundige, als verpleegkundig specialist, als consultatief psychiatrisch verpleegkundige, of anderszins: dit congres zal kennis en inspiratie bieden die van waarde is voor jouw alledaagse werkpraktijk. En of je nu werkt in de algemene GGZ, de forensische zorg, de verslavingszorg, de ziekenhuispsychiatrie, de kinder- en jeugdpsychiatrie, de ouderenzorg, de verstandelijk gehandicaptenzorg, de dementie-zorg of binnen een wijkteam: we stellen een programma samen dat voor jou interessant is.

Je zult op deze dag in de gelegenheid worden gesteld om over de grenzen van je eigen alledaagse praktijk heen te kijken en kennis te maken met voor jou nieuwe gebieden van verpleegkundige zorg.

Er worden 46 interactieve presentaties verzorgd over uitlopende thema’s waaronder acute zorg, patiënten met EPA / psychose, herstel-georiënteerde zorg, zelfmanagement, zorg voor kinderen en jeugdigen, ouderen, mensen met een verstandelijke beperking, specifieke behandelstrategieën, somatiek & leefstijl, psychiatrie en verslaving, onderwijs en professionalisering. Daarnaast vinden er posterpresentaties plaats.

Congresdeelnemers ontvangen op de congresdag het boek 'GGZ-verpleegkunde in de praktijk' dat in juni onder redactie van prof. dr. Berno van Meijel verschijnt bij Uitgeverij De Tijdstroom.

Voor het volledige programma en de inschrijfmodule klik hier