Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Klein Venijn: 'Hoezo niets meer aan te doen?'

Congrescentrum de Reehorst, Ede
66 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts

Details evenement

28 september 2016
12:00 uur
Congrescentrum de Reehorst, Ede
Hersenletsel.nl
info@hetvenijn.nl
026 - 3 512 512
€115,-
Met de huidige bezuinigingen staat goede zorg onder druk. Cliënten met ernstig hersenletsel krijgen nog al eens te horen dat zij geen aanspraak kunnen maken op revalidatie, met als reden: ‘te ernstig’. Cliënten die wél revalidatie aangeboden krijgen, lijken daarnaast niet de intensieve behandeling te ontvangen die zij nodig hebben. Hulpverleners zouden graag veel meer willen doen en lijden onder de reacties van cliënten en mantelzorgers: ‘zó weinig therapie?’

Wij denken dat dit anders kan! Denk met ons mee over dit thema tijdens het mini-symposium ‘Klein Venijn I – Hoezo niets meer aan te doen?’. Kom op woensdagmiddag 28 september naar het congrescentrum de Reehorst in Ede en laat u inspireren door de patiëntenvereniging, wetenschappers en professionals in de zorg en ervaringsdeskundigen. Samen kunnen we er wel iets aan doen!

Tijdens dit mini-symposium zullen we ons richten op de kleine successen, creatieve oplossingen en vooral het samenwerken met familie en naasten, om deze ‘verschraling’ van zorg tegen te gaan. In diverse workshops kunt u met dit thema aan de slag.

'Het Klein Venijn - Hoezo niets meer aan te doen?’ zal plaatsvinden op 28 september in Congrescentrum Reehorst te Ede. Het volledige programma vindt u via de website www.hetvenijn.nl

Graag tot ziens op 28 september in de Reehorst te Ede!

Met vriendelijke groet,

Monique Lindhout,
Voorzitter van het Organiserend Comité en directeur van Hersenletsel.nl

N.B. Het symposium wordt bij de V&V en veel andere beroepsgroepen geaccrediteerd met 4 punten!