Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Noodgedwongen? Over wet Bopz, wet Zorg en dwang en wet Verplichte ggz

Regardz Eenhoorn, Amersfoort
169 Verpleegkundigen, Verpleegkundig experts, Verzorgenden

Details evenement

29 september 2016
09:30 uur
Regardz Eenhoorn, Amersfoort
Medilex
g.overbeek@medilex.nl
030-6933887
€ 395,-
Gedwongen zorg komt voor. Met het toepassen van gedwongen zorg komt u aan de autonomie van een persoon. Als er geen keuze is, omdat uw patiënt een gevaar vormt voor zichzelf of zijn omgeving, dan krijgt u te maken met de Wet Bopz. Wat zijn de wettelijke kaders? Wat is de stand van zaken met betrekking tot de nieuwe wetgeving? En wat zijn de alternatieven voor gedwongen zorg?

Op donderdag 29 september organiseren wij ons jaarlijkse congres over de Wet Bopz, Wet Zorg en dwang en Wet Verplichte ggz. Laat u als zorgprofessional informeren over de wetgeving rondom vrijheidsbeperking en dwang, want met goede zorg is iedereen gebaat!