Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Agenda

Verander de ander, begin bij jezelf

t/m 22-05-2017 - News Café Waagplein 5, Groningen
166 Verpleegkundigen, Verzorgenden

Details evenement

01 - 22 mei 2017
09:30 uur
News Café Waagplein 5, Groningen
V&VN
academie@venvn.nl
030-2919050
Basislid € 349,- / Niet-lid € 439,-

Leer hoe je je eigen gedrag zo kan aanpassen dat je het gedrag van de ander kunt beïnvloeden

Hoe hard werk jij als anderen zich niet aan de gemaakte afspraken houden? Waarom doet die ander nooit iets met jouw feedback? Ik snap die reorganisatie wel, maar de samenstelling van dit team werkt niet (en vroeger wel). Hoeveel ballen kan je in de lucht houden, zonder dat de boel (of jijzelf) instort? Hoe krijg ik mijn collega’s mee in de veranderingen?

In deze tweedaagse training wordt via verschillende methodes en invalshoeken gewerkt aan zelfinzicht. Ook onderzoek je waar je eigen gedrag minder effectief is dan je zou willen. En natuurlijk wat je kunt doen om weer effectiever en met meer plezier (en energie) te functioneren. Je krijgt zicht op jouw;
•(kern)kwaliteiten
•competenties
•gedragsstijlen.
Ook krijg je antwoord op de vragen 'Hoe zet ik mijn kwaliteiten in? Wat is het effect van mijn gedrag op mijn omgeving? Tijdens de training leer je hoe je dichter bij jezelf kunt blijven, ook als je in spanningsvolle situaties terecht komt. Vanuit dit besef breid je je gedragsrepertoire uit, waardoor je effectiever functioneert en soepeler samenwerkt. Met andere woorden; beïnvloed anderen, begin bij jezelf. Lees meer: http://www.venvn.nl/Academie/Aanbod-bijeenkomsten/Verander-de-ander-begin-bij-jezelf.